This site uses cookies to bring you the best experience. Find out more
Skip to main content

The Whitehead Building was the first extension to the Magdalen Centre. It was constructed in 2002 and extends over part ground and three upper floors. The property is physically separate from The Sherrington Building but connected via a bridge link over Littlemore Brook.

The property was developed to expand upon the success of The Sherrington Building and offers extensive laboratory incubator accommodation on flexible terms. The building is named after mathematician Professor Henry Whitehead, a fellow of Magdalen College.

Building Information

750 - 33,504 sq ft

Innovation Building

Fitted laboratory / office. Shared laboratory equipment suite

2002 (Rolling Refurbishment)

Parking & EV charging

Air conditioned

Showers & Changing facilities

Bike Storage onsite

Dedicated onsite management team

Shared laboratory facilities

The Daubeny Project

Imaginative design, inspiring spaces.