This site uses cookies to bring you the best experience. Find out more
Skip to main content

Edmund Cartwright House

Overview

Edmund Cartwright House comprises a three-storey early 1990’s constructed office building, substantially refitted in 2014. The property provides ground floor offices with the first and second floor providing both laboratory and office accommodation with an approximate split of 60% and 40% respectively. Car parking is located at the rear of the building. A well positioned core allows the building to be occupied by a single tenant or on a multi-let basis.

Building Information

3,663 - 11,092 sq ft

Laboratory / Office Building

Fitted CL2 laboratory and offices

1993 (refurbished [2014])

Parking

Air conditioned

Bike Storage onsite

Dedicated onsite management team

The Daubeny Project

Imaginative design, inspiring spaces.