This site uses cookies to bring you the best experience. Find out more
Skip to main content

The Bellhouse Building is the most recent extension to the Magdalen Centre and reached practical completion in Summer 2020. It provides flexible laboratory accomodation with best-in-class facilities and shared laboratories.

Designed by Bogle Architects, the building provides three storey accommodation with rectangular floor plates capable of CL2 lab use to all areas.

The building is named after Professor Brian Bellhouse who was a Fellow at Magdalen College for 40 years and based one of his companies at the Park in the early 1990’s.

Building Information

4,227 - 28,918 sq ft

Innovation Building

Fitted CL2 laboratory / office. Shared laboratory equipment suite.

2020

Parking & EV charging

Air conditioned

Showers & Changing facilities

Bike Storage onsite

Dedicated onsite management team

Shared laboratory facilities

The Daubeny Project

Imaginative design, inspiring spaces.